interieur

Stijlvol wonen

De appartementen hebben een ruim woonoppervlakte van 83m2 tot 121 m2. De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval en geven dat gevoel van extra ruimte. Het strakke zwarte materiaal van de balustrades komt terug in de ramen en maakt het geheel stijlvol. Qua afwerking kan je rekenen op mooie en duurzame materialen. Makkelijk te onderhouden materialen zorgen voor een plus voor zowel de bewoners als de investeerders en hun huurders. Door de vloerverwarming blijven de muren vrij om optimaal benut te worden.

Elk appartement is voorzien van 2 of 3 lichtrijke kamers waarvan de oppervlakte telkens optimaal benut kan worden. Worden het twee slaapkamers of een masterbedroom met dressing, misschien een home office of liever een logeerkamer? Aan jou de keuze om hun bestemming in te vullen.

In de leefruimte, badkamer en keuken voorzien we een keramische tegels en in de slaapkamers half massief parket. Deze afwerkingen kunnen volgens jouw eigen wensen. Ook keuken en badkamer kan je upgraden naar eigen smaak.

penthouses

WAAR LUXE EN RUIMTE ELKAAR ONTMOETEN

Als kers op de taart zijn er de 3 penthouses met hun uitzonderlijke terrassen tot maar liefst 123 m2. Deze bijzondere plek met het mooiste zicht is een uitgelezen plaats om lang te tafelen met vrienden, te genieten van een boek in de zon, of zelfs je eigen kruidentuintje te creëren. Leven in een appartement met vanuit elke ruimte een magnifiek uitzicht is goud waard.